Terug 20 November 2020

De bezorgers van Hubbel zijn klaar voor de extra drukke feestdagen

De bezorgers van Hubbel zijn klaar voor de extra drukke feestdagen

Door de uitbraak van het coronavirus zijn het aantal online bestellingen enorm gestegen. Nu met de feestdagen in het vooruitzicht wordt een nog drukkere periode verwacht. Rond Black Friday, Sinterklaas en Kerst is het altijd al drukker, maar door het coronavirus wordt het naar verwachting nog drukker dan voorheen.

 

Hubbel HELPS biedt u de oplossing

Niets is zo vervelend als pakketten die door de aanhoudende drukte te laat worden geleverd. Dit zal leiden tot klachten en ontevredenheid bij uw klanten. Wij bieden u de oplossing met Hubbel HELPS. Met onze haal en breng service staan wij garant voor het op tijd uitleveren van uw pakketten en dat ook nog eens op een groene en efficiënte manier! 

 

CTA-feestdagen1.jpg

 

 

Omdat, zeker voor de retailers in de stad en webshops, een piekmoment in het aantal bestellingen wordt verwacht is onze pick-up service de ideale oplossing. Hubbel werkt met een vast ophaal venster. Zendingen en ophalingen worden gebundeld en Zero Emissie uitgevoerd.  

 

Maak gebruik van onze pick-up_service al vanaf €2,00 per dag! 

 

Wanneer uw pakketten zijn opgehaald bezorgen we dit dezelfde dag nog aan uw klanten binnen de stad. Wanneer de pakketten buiten de stad afgeleverd dienen te worden maken wij gebruik van onze vertrouwde vervoerspartners, zodat wij zowel nationaal als internationaal uw pakketten kunnen bezorgen.

 

Hubbel mee en maak gratis als lokale ondernemer kennis met onze haal en brengservice

Om u als lokale Haagse ondernemer kennis te laten maken met de haal en brengservice van Hubbel bieden wij u, in samenwerking met de Gemeente Den Haag de mogelijkheid gratis gebruik te maken van Hubbel HELPS voor uw eerste verzendingen. De gemeente Den Haag biedt u dit aan in het kader van de Corona Maatregelen voor toekomstbestendige Haagse retail.

 

Wilt u gratis kennismaken? Vul het formulier in en de bezorgers van Hubbel staan zo snel mogelijk voor u klaar om uw pakketten op de gewenste tijd te leveren!